Om oss

Digitalfians er et etablert finansforetak som samarbeider med landets ledende finansinstitusjoner og banker.

Vi har som mål å finne den beste og billigste finansieringsløsningen for deg som forbruker. Vi gjør det mulig for deg som lånetaker å finne det billigste tilbudet og den beste avtalen på forbrukslån, billån eller refinansiering via våre leverandører.

 Vi er stolte av å levere tjenester som hjelper forbrukere å finne best mulig pris på sine tjenester.

Digitalfinans AS representerer:

Digitalfinans samler mange banker under samme paraply

HVORDAN FUNGERER DET?

Digitalfinans formidler lånesøknader til en rekke utvalgte banker for at du som kunde skal oppnå best mulig rente og vilkår på forbrukslånet ditt.

Du kan velge den beste renten ved å velge den banken som gir deg det beste tilbudet. Du vil motta alle tilbud pr. epost. Du kan sjekke hvor mye du må betale pr mnd med gjennomsnittrente i vår lånekalkulator.

Hos oss kan du søke om fra 20 000,- til 500 000,- i forbrukslån, samle smålån eller refinansiering. Lånene har faste tilbakebetalinger hver måned over en tidsperiode fra 6 måneder til 15 år. Renten er i de fleste tilfeller flytende som tilsier at den er påvirket av styringsrenten til den Norske Bank (som de fleste huslån også er).

Lånet kan brukes til hva som helst (ferie, bil, TV, etc.) og man slipper og stille med sikkerhet. Lån uten sikkerhet vil si at lånet ikke er sikret opp mot noen av dine eiendeler som hus eller bil. Ved kredittanmerkninger krever vi imidlertid at du eier egen bolig slik at denne kan stilles som sikkerhet.

Du velger selv om du ønsker å benytte deg av forbrukslån som du mottar.

 

Forbrukertjeneste

Vi fremmer søknad om billån og forbrukslån på kundens vegne.

Ikke betal for mye når du helt uforpliktende kan få bedre tilbud på dine forbrukslån her helt uten sikkerhet.

Det er ingen skjulte innmeldinger eller heftelser, dette er en tjeneste hvor du som forbruker kan finne forbrukslån via anbud og søke forbrukslån på en enkel måte.

Effektivt

Lånesøknaden din sendes direkte til bankene. Hos andre tjenester får du ofte bare tilbud av en eller få banker. Det er viktig for oss å ha gode samarbeidspartnere og via oss får du tilbud fra selskaper som er ansett som de beste i bransjen. Via oss kan du søke nytt forbrukslån, smålån og refinansiere gamle forbrukslån og kreditter.

Cxense Display